OnePlus 8-, 8 Pro- och 8T-ägare: vilka är era synpunkter på telefonen?

OnePlus 8-, 8 Pro- och 8T-ägare: vilka är era synpunkter på telefonen?

Under många år sågs OnePlus som en liten uppstickare som med en kombination av låga priser och kompetenta telefoner med åtminstone bitvis flaggskeppshårdvara gav de mer etablerade, och dyrare, konkurrenterna en rejäl knäpp på näsan.

Det tog inte OnePlus mer än ett par år att genom smarta gräsrotskampanjer och en aktiv community skapa sig en trogen och ständigt växande skara fans och kunder.

I takt med att åren har gått har priserna ökat och OnePlus topptelefoner är inte längre prismässigt lika attraktiva som de en gång var, men samtidigt är de betydligt mer kompromisslösa än förr om åren. Man får betala mer, men man får samtidigt mer för pengarna.

Vi på Swedroid gav både OnePlus 8 Pro och 8T höga betyg i våra recensioner, men vi vill nu istället ställa frågan till er som äger, har ägt eller har använt en OnePlus-telefon ur 8-serien (det vill säga 8, 8 Pro eller 8T) vilka era synpunkter är. Vad missade vi i våra recensioner? Vad är bra? Vad är dåligt? Vad ligger högst på er önskelista för OnePlus 9 och 9 Pro?

Frågorna är många, och ni sitter sannolikt inne med svaren. Allt vi som alltid ber om är att ni håller en saklig och god ton.