Nya bilder blottlägger designen för Google Pixel 6 Pro

Nya bilder blottlägger designen för Google Pixel 6 Pro

För en vecka sedan visade ryktesbilder på Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro en annorlunda design för bakstycket. Nu har det kommit en ny samling renderade bilder för Pro-modellen.

Precis som sist är det inte officiella produktbilder, men de sägs samtidigt spegla designen. Bilderna kommer den här gången från @OnLeaks.


Google kommer av allt att döma slopa ”XL” i namnet på den större modellen och istället använda det vanligare ”Pro”, för att signalera att det är en mer avancerad mobil. Pixel 6 Pro verkar bli första telefonen från Google med tre bakre kameror. Utöver huvudkameran sägs en av dem vara ett telefoto-objektiv.

Enligt källan har Pro en 6,67-tumsskärm med välvda sidor, samt en centrerad hålstanskamera. Fingeravtrycksläsaren sitter under skärmen. En hög uppdateringsfrekvens bör vara att räkna med, då Google använt 90Hz ända sedan Pixel 4. Kanske tar Google klivet upp till 120Hz i år.

Yttermåtten som anges är 163,9 x 75,8 x 8,9 millimeter. Telefonen påstås erbjuda stereohögtalare och trådlös laddning, samt lanseras 26 augusti.