Hur ofta laddar du mobilen?

Hur ofta laddar du mobilen?

Batteritiden har förbättrats i smartphones, även om de fortfarande inte håller igång lika länge som många säkert skulle vilja. Skärmarna har blivit större men det har batterierna också blivit, samtidigt som komponenterna är mer strömsnåla än förr om åren.

Då och då har det dykt upp rön om ny revolutionerande batteriteknik, vilken vi fortfarande inte sett röken av på konsumentmarknaden. Snabbladdning kan dock förändra hur vi laddar mobiler, då det kan räcka med att sätta i sladden i 10–15 minuter för att få tillräckligt med energi för resten av dagen.

Hur vi laddar våra mobiler kan variera stort beroende på personliga preferenser, laddningsmöjligheter och modell. Vissa laddar lite och ofta medan andra fortfarande laddar över natten.

Nu undrar vi hur ofta du i regel laddar din smartphone? Rösten kan kompletteras med en kommentar om hur låg batteriprocent du brukar nå under dagen.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Rykte: Nothing kommer släppa smartphone nästa år

Rykte: Nothing kommer släppa smartphone nästa år

Efter att Carl Pei lämnade OnePlus var han med och startade Nothing. Företaget presenterade sin första produkt i somras – de trådlösa hörlurarna Ear 1.

När det Londonbaserade företaget tillkännagavs nämndes bara en fokus på hårdvara och ”smarta enheter”. Om en rapport från 91mobiles stämmer kommer en av dessa smarta enheter vara en telefon.

Enligt källan kommer Nothings smartphone lanseras tidigt nästa år. Häromdagen tillkännagav Nothing ett samarbete med mobilchippstillverkaren Qualcomm, där det framgick att Snapdragon kommer driva framtida produkter från Nothing.

Detta talar för att rapporten stämmer. Tror ni uppstickaren kan ro hem en konkurrenskraftig telefon?